Wij betalen voor uw oude metalen

Wij betalen voor uw oude metalen

Is onze oudijzerbak interessant voor uw bedrijf?

Het zal wel zijn!

Oudijzerbak is de oplossing voor ieder bedrijf dat op regelmatige basis te maken heeft met het verwerken van oude metalen. Of het nu gaat om grote of kleine hoeveelheden, wij hebben voor ieder bedrijf de juiste oplossing. Oudijzerbak.be werkt enkel met bedrijven. Hebt u als particulier oud ijzer waar u graag vanaf wilt, dan kan u terecht bij Dubaere Recuperatie.

Het concept ontstond op vraag van grote en kleine bedrijven die op zoek waren naar een goede oplossing om hun oude metalen op te slaan en te verwerken.

Veel van onze klanten vroegen ons hun oud ijzer op te halen of brachten het zelf naar onze site van Dubaere Recuperatie. Dit gebeurde steeds op afspraak en nam toch wel kostbare tijd in beslag.

Met oudijzerbak.be kan u rekenen op een vlotte afhandeling. U kan uw oude metalen niet alleen op een nette en propere manier verzamelen in onze container, ook de ophaling gebeurt vlot op afroep. De container wordt ter plaatse gewogen en geleegd. Zo weet u meteen wat u verdient aan uw oude metalen.

Voor wie?

N

Installateurs sanitair en verwarming

N

Installateurs elektriciteit

N

Plaatsers zonnepanelen

N

Bouwbedrijven

N

Alle bedrijven met grote en kleine hoeveelheden oud ijzer

Heb je nog vragen ?

Ben je nog geen klant van Oudijzerbak.be en heeft bovenstaande info uw interesse gewekt ?
Contacteer ons voor een vrijblijvend prijsvoorstel of voor meer informatie over onze werkwijze.